این سایت به معرفی بهترین سایت های جهان می پردازد

گزینه ای از بهترین سایتها و وبلاگها اسم سایتت رو بگو اینجا بنویسم

این سایت به معرفی بهترین سایت های جهان می پردازد

گزینه ای از بهترین سایتها و وبلاگها اسم سایتت رو بگو اینجا بنویسم

فروش برنج درچه یک هاشمی قیمت هم نوشته شده


برنج طارم هاشمی اعلا
قیمت: 330,000 تومان

برنج طارم هاشمی چیست ؟


نوعی برنج در استان مازندران کشت می شود که به برنج طارم هاشمی یا طارم ندا معروف است این برنج ظاهر دانه بلند و قلمی دارد و رنگ آن سفید متمایل به کرم است.



معرفی ویژگی های انواع برنج هاشمی


برنج هاشمی یکی از باکیفیت ترین انواع برنج ایرانی است که علاوه بر کیفیت عطری و طعمی دارای مزایا و ویژگی های منحصر بفردی در تولید است. این برنج دارای ساقه های نازکی است که آفت های مختلفی مثل کرم ساقه خوار امکان رشد و فعالیت در آن را ندارند و در نتیجه این برنج نیاز به سم پاشی کمتری دارد و به همین دلیل به عنوان یک برنج ارگانیک و سالم شناخته می شود.



دستور پخت برنج هاشمی به روش آبکش


ابتدا برنج را درون قابلمه ریخته و چندین بار آبکشی می کنیم
به ازای هر پیمانه به سه پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 ساعت در گوشه ای میگذاریم تا خیس بخورد.
برای خیس کردن برنج باید از آب ولرم استفاده کنیم زیرا آب ولرم باعث میشود برنج زودتر خیس بخورد.
بعد از خیس خوردن برنج آن را تقریبا 15 الی 20 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسدو خامی برنج گرفته شود.
بعد از اینکه تست کردیم و دیدیم خامی دانه های برنج گرفته شده برنج را آبکش می کنیم و به قابلمه برگردانیم. درب قابلمه را با استفاده از دم کنی یا پارچه حوله ای می پوشانیم و اجازه میدهیم به مدت 45 دقیقه دم بکشد.
همچنین قبل از برگرداندن برنج در قابلمه می توانیم مقداری روغن همراه با زغفران دم کشیده یا زردچوبه در قابلمه بریزیم و بعد از حدود 5 دقیقه که روغن داغ شد در کف آن تکه های سیب زمینی, کاهو, کلم, جعفری و یا تکه های بال مرغ قرار دهیم که در این صورت ته دیگ بسیار خوشمزه ای خواهیم داشت. البته قبل از گذاشتن تکه های بال مرغ ته قابلمه باید ابتدا یک طرف آن را در روغن سرخ کنیم و بعد آن را در کف قابلمه بچینیم



دستور پخت برنج هاشمی به روش کته


ابتدا برنج را درون قابلمه ریخته و چندین بار آبکشی می کنیم
به ازای هر پیمانه به یک و نیم پیمانه آب و یک چهارم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و به مدت 3 ساعت در گوشه ای میگذاریم تا خیس بخورد.
قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب برنج تبخیر شود و برنج دم بکشد.
اگر برنج را بدون خیس کردن خواستیم بپذیم ابتدا با شعله زیاد آب برنج را به نقطه جوش می رسانیم و سپس شعله گاز را بسیار کم می کنیم تا آب برنج تبخیر شود و برنج دم بکشد.
زمان دم کشیدن برنج در روش کته بستگی به میزان حرارت شعله گاز دارد اما به صورت حدودی 45 دقیقه زمان نیاز داریم.
همچنین با تست کردن دانه های برنج زیر دندان هم می توانیم متوجه پخته شدن برنج شویم.
به این نکته توجه داشته باشید که اگر برنج را خیس کردیدم و حجم برنج زیاد شد باید قابلمه را عوض کنیم تا در موقع پخت, برنج جای لازم را داشته باشد. برنج خیس خورده نباید بیشتر از یک سوم ارتفاع قابلمه را پر کند.



یک نکته مهم در مورد پخت برنج هاشمی


بهتر است برنج را قبل از پختن خیس کنیم این کار چندین مزیت دارد
1-خیساندن برنج قبل از پخت باعث میشود حجم برنج بیشتر شود مثلا اگر یک پیمانه برنج را بدون خیس کردن پخت کنیم و 5 قاشق برنج داشته باشیم همان مقدار برنج را اگر 3 ساعت قبل خیس کنیم 8 الی 10 قاشق برنج خواهیم داشت.
2-خیساندن برنج باعث میشود برنج پخت شده دانه بلند تر و به اصطلاح ری بیشتری بکشد.
3-خیساندن برنج باعث میشود برنج بعد از پخت نرم تر شود.
4-خیساندن برنج با آب و نمک طعم مطلوب تری به برنج میدهد.
5-خیس کردن برنج با آب و نمک باعث میشود برنج هنگام پخت نشکند و دو تکه نشود.
6-هنگامی که برنج در حال خیس خوردن استیون¬ های کلسیم خود را به آب می دهد و در مقابل یون های سدیم نمک را جذب می کند با این کار ساختار شکنندگی برنج کاهش می¬ یابد و باعث می شود برنج خورد نشود و زودتر دم بکشد.
7-خیس کردن برنج باعث میشود برنج کاملا تمیز و پاک شود زیرا هر ضایعاتی در برنج باشد بعد از چند ساعت به روی آب می آید.
در نتیجه اگر قبل از پخت, برنج را آب و نمک خیس کنیم برنج پخت شده دانه بلند تر, سالم تر و در نهایت نتیجه بهتری خواهیم داشت.



تاریخچه پیدایش برنج هاشمی و علت نام گذاری برنج هاشمی


برنج هاشمی یکی از ارقام خاص برنج ایرانی است که به صورت اتفاقی و توسط آقای یوسف هاشمی کشف شد. آقای هاشمی به صورت اتفاقی چند خوشه از این برنج را در اطراف مزرعه خود پیدا کرد و زمانی که از کیفیت این رقم اطمینان یافت نسبت به تولید بذر آن اقدام کرد و توانست با چهار سال پیاپی میزان قابل توجهی از بذر این برنج را تولید کند. او سپس بذرها را در اختیار دیگر کشاورزان قرار داد و در سال 1370 میزان قابل توجهی از شالیزارهای شمال کشور زیر کشت این رقم رفت و امروزه نیز، میزان زیادی از برنج شمال کشور در رقم هاشمی تولید می شود.
برنج هاشمی به دلیل اینکه برای اولین بار توسط آقای یوسف هاشمی کشف شد و بذر آن به صورت عمده توسط ایشان تولید گردید با نام برنج هاشمی شهرت دارد هر چند که تاکنون به صورت رسمی این نام مورد تأیید وزارت جهاد کشاورزی نیست و تاکنون به ثبت نرسیده است.



موقعیت جغرافیایی پیدایش برنج هاشمی و شکل ظاهری آن


این برنج برای اولین بار در زمین کشاورزی آقای هاشمی کشف شد. آقای هاشمی در روستای چاپارخانه در نزدیکی شهر رشت زندگی می کند و این برنج باکیفیت ایرانی از این منطقه به دیگر نقاط شمالی کشور رفت و توانست در حدود کمتر از یک دهه به عنوان محبوب ترین برنج ایرانی شناخته شود.
برنج هاشمی در زمره ی برنج های قد بلند ایرانی شناخته می شود. گیاه این برنج نیز نسبت به دیگر برنج های محلی ایرانی قدی بلندتر دارد. این برنج نسبت به دیگر برنج های ایرانی از جمله برنج علی کاظمی قد بلند تر و گوشت بیشتری دارد. این برنج همواره پس از پخت کیفیت و تازگی اولیه خود را دارد و می توان به دفعات مختلف آن را گرم کرده و مورد استفاده قرار داد به همین دلیل این برنج ایرانی به صورت گسترده در مراکز تهیه غذا و رستوران های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.



نگه داری برنج هاشمی


برنج را در جای خشک نگهداری کنید و ترجیحا از سطح زمین فاصله دهید.
در مکان هایی از منزل یا انبار که رطوبت بالا دارد احتمال شپشک برنج بالا است. جهت اطمینان خاطر میتوانید چند حبه سیر درون ظرف یا گونی برنج یا در انبارها لا به لای برنج قرار دهید تا از نزدیکی هر گونه حشره عایق شود.
اگر زمانی برنج شما شپشک زد نگران نباشید. برنج را درون هوای آزاد پهن کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید. بعد از یک روز برنج را جمع و مصرف کنید.
در انبارهایی که برنج نگه داری می شوند لازم است جریان هوای ملایم وجود داشته باشد و هر ساله انبار تخلیه و ضد عفونی شود. برنج نسبت به باد بسیار حساس است و با کوچکترین جریان بادی دچار ترک شده و هنگام پخت تبدیل به نیمدانه می شود.



تشخیص برنج کهنه


دانه های برنج با جذب رطوبت محیط پخت بهتری می دهند, برنجی که چند ماه از تولید آن گذشته فرصت کافی برای جذب رطوبت را داشته است به همین دلیل پخت بهتری می دهد.
البته توجه داشته باشید برنج نباید بیش از 3 سال نگهداری شود زیرا به مرور پوک و عطر و طعم خوب خود را از دست میدهد .



خرید برنج هاشمی


خرید برنج و تشخیص برنج مرغوب با توجه ویژگی ظاهری انواع برنج که بسیار شبیه به هم هستند کار آسانی نیست.
هنگام خرید برنج به چند نکته باید توجه کنید:
یک: از جایی که برنج می خرید اطمینان حاصل کنید که برنج اصل به شما بفروشد بساری از گونه های برنج شبیه به برنج هاشمی و صدری هستند که به سختی می توان آن را از برنج هاشمی تشخیص داد
دو: اگر قیمت برنج از قیمت عرف بازار پایین تر بود یا برنجی که در شهرستان می خرید با قیمت شالیکوبی در گیلان یکی بود یک جای کار می لنگد برنجی که برای مثال برنجی که شما از ما می خرید اگر از شهر خود بخرید حداقل کیلویی گرانتر است 3 هزار تومن تفاوت دارد. این تفاوت به دلیل هزینه حمل و تخلیه و بارگیری و سود شرکت های پخش و فروشگاه می باشد.
سه: کیفیت در خرید های مختلف ثابت باشد اگر امروز برنجی می خرید به ماه بعد بیشتر از پنج درصد نباید اختلاف کیفیت وجود داشته باشد. تازه این پنج درصد هم به دلیل اینکه برنج محصول کشاورزی است و این مقدار اختلاف قابل قبول است اگر بیشتر از این حدود اختلاف کیفیت وجود داشت باز هم یکجای کار می لنگد.



جمع بندی


برنج هایی که در بازار وجود دارند با نام طارم کیفیت پایین تری نسبت به هاشمی دارند.


شما برای خرید برنج هاشمی اصل و با کیفیت عالی می توانید با اطمینان از فروشگاه حسینی پور خرید نمایید.

خرید

کار این وبلاگ معرفی وبلاگها و سایتهای خوب هست الان وبلاگی دیدم در باره برنج نوشته بود

این شکمم پلو میخواد پلوی با چلو میخواد مو گشنمه خوب  خبر تازه هست جدید هست اخبار نو :در باره  برنج  مرغوب نوشته معرفی و منتخب بهترین وبلاگ هفته از نظر این سایت در اینترنت در جستجوی  برنج  بودم که در بلاگ اسکای  همین الان  دیدم  این وبلاگ که در باره برنج  نوشته اسمش هست  بادام زمینی که اینبار در مورد هاشمی و یا همان  طارم  نوشته حتی  طرز پخت و خیلی  از مزایای  دیگر و  روشها  رو  نوشته مطالب این وبلاگ را خوندم پسنیدم و اینجا گذاشتم بزن بریم  داخل سایتش  ببینیم  چه  خبره حولم نده جا برای همه هست اقا نوبت رو رعایت کنید اهان عجله داری شم خیلی خوشتیپ هستید  زودتر بیا همینجا  برنج طارم هاشمی اعلا قیمت: 330,000 تومان برنج طارم هاشمی چیست ؟ نوعی برنج در استان مازندران کشت می شود که به برنج طارم هاشمی یا طارم ندا معروف است این برنج ظاهر دانه بلند و قلمی دارد و رنگ آن سفید متمایل به کرم است. معرفی ویژگی های انواع برنج هاشمی برنج هاشمی یکی از باکیفیت ترین انواع برنج ایرانی است که علاوه بر کیفیت عطری و طعمی دارای مزایا و ویژگی های منحصر بفردی در تولید است. این برنج دارای ساقه های نازکی است که آفت های مختلفی مثل کرم ساقه خوار امکان رشد و فعالیت در آن را ندارند و در نتیجه ادامه ... در این سایت:  https://badamzamini.blogsky.com

 ا 

شاید یک روزی تو بیای درون منو تسخیر کنی به جای من زندگی کنی

انسان این موجود ناشناخته و عجیب و غریب شاید یک روزی تو بیای درون منو تسخیر کنی به جای من زندگی کنی  همه چیز بنظر اول  غیر ممکنه اما با گذشت زمان غیر ممکنها ممکن شدند شاید یه روزی یه  دستگاهی مثل  کنترل از راه  دور ادم رو بتونه کنترل کنه فکرها رو عوض کنه  یا  اصلا  چیزی که  ادم  دوست داره ببینه  در جا  ظاهر بشه  و ببینه در حال  حاضر واقعا  پنجره هایی هستند که  تغیر میکنند   فقط کافیه به این  پنجره ها برنامه بدی و در یک ثانیه  پنجره  خونه مثلا به شکل یک اکواریوم در بیاد یا  از  رنگ سفید به رنگ  شیشه ای  و برعکس  در بیاد شاید یه روزی ما همه به جای  هم  بتونیم  زندگی کنیم و تصمیم منو قبل از اینکه  خودم  بگیرم  تو بگیری و من فکر کنم  خودم گرفتم انسان این موجود ناشناخته  و عجیب و غریب ..........

سلام بر عشق سلام بر گوگل همین الان یک وبلاگ دیدم به اسم امارگیر سایت

کی بهتر از تو که بهترینی تو بهترین ماه  روی  زمینی  تو ماه من باش کی بهتر از تو که بهترینی تو ماه زیبای روی زمینی تو قلب من باش که تا که بفهمی چه دلبرانی به دل میشینی حتی بدی هات بخشیدنی بود خوب دیدی چقدر دارم از تو تعریف میکنم اگر تو نبودی  من هم نبودم  تو هستی من هم هستم پس  بهتره  هوای  همدیگر رو داشته باشیم  یک  دست  بگیر  یک  دست  بده می نویسم تا  موتورهایت  بیکار نباشند هر چند  یاهو و موتورهای  جستجوگر  دیگر هم چند  لقمه ای از این نوشته ها  می خورند  اما  تو   همه  رو  زودتر پیدا میکنی  و همه  لقمه ها را  یکجا  قورت میدی معرفی وبلاگها و سایتهای اینترنتی خبرها را دنبال میکنیم  امارگیر سایت:نوشته ها و مطالب این وبلاگ امارگیر و شمارشگر  دقیق و  زنده را خواندم  پسندیدم عالی بود گوگل فکر میکنم موتور جستجوگر تو  تشنه و گرسنه هست و همیشه  غذا میخواد خوب چه چیزی بهتر از این امارگیر سایت امروز صبحانه را با امارگیر سایت شروع کن همیشه که  نمیتونی حلیم  بخوری تو گوگلی یک سایت  معمولی نیستی سلام گوگلی مگولی اگر من نیام توی گوگل  سرچ نکنم گوگل تو هم بدون بازدید کننده میشی اما حالا که بزرگ شدی و تو دلبرو شدی حتی  یاهو رو هم به زور تحویل میگیری  ام اس ان و اسک و فایرفکس و خیلی از بروسرهای  ریز و درشت که  زیر دست و بال تو بزرگ شدن  جون گرفتن باز هم به انها  بها  بده  گوش کن خوشگل من   مشکل من برای من  این وبلاگ بازدید کننده بفرست نه یکی  نه 10 تا بع تعداد  نفسهات برای دیدن تو نه یک دل نه 100 دل همه  دلها  رو میخوام گوگل بگو تو  قربون تو من هم مثل همه دوست دارم بزرگ بشم کافیه پستها و مطالب منو بیاری  صفحه اول یه بار  لج  نکنی وبلاگم رو ببری ته  جدول بیار بالا  اول  مثل  بایرن مونیخ  مثل  چلسی مثل  پرسپولیس و استقلال مثل الویس پریسلی مثل برایان ادامس مثل 007 خوب اخبار امروز در باره شمارشگر وب و سایتهای  پیشرفته و فوق مدرن و اخر  برنامه نویسی هست که  بازار رو از این رو به اون رو میکنه  فرض کن شما تولید کنندههستی اما  هر کاری میکنی فروش به اندازه  سرمایه ای که گذاشتی نمی کنی بخوان از همینجا بخوان  وقت نداری بخونی خوب این سایت فکر همه جاشو کرده اخه  جلوتر از زمان هست  ضبط کن  بعدش  سر فرصت بخوان: اخبار در باره امارگیر بازدیدکنندگان سایتهای اینترنتی تولیدکنندگان فروشندگان هر مدیری که یک سایت اینترنتی داره به ابزاری  نیاز داره تا درامد خودش را بالا  ببره  نگهداری وب سایت مخارج  داره و هزینه  انها باید در بیاد نیاز  روز افزون اینروزها  و خرید اینترنتی  انلاین رقابتها را فشرده کرده معرفی بهترین سایتهای اینترنتی که  میزان فروش  شما تولیدکنندگان محترم را بالا می برد فروشگاههای  بزرگ  و  حتی کوچک  دارند میبینند  میزان  فروش انها  پایین اومده و کالاهها به فروش نمی ره  به  فکر این می افتند  چی راههایی هست که  زیاد بفروشند و فرصت  سر  خوارندن هم نداشته باشند  به  جای  اینکه یک گوشه  بشینند و مگس  بپرانند  به  فکر  فروش و روشهای  نوین و جدید  برای  فروش  هستند تا  سود  سرشاری  به جیب خود بریزند بهترین سایتهای  دنیا  در این لحظه  با  کمک فن اوری  اینترنتی فروش  را  تا  چندین برابر بیشتر میکنند  اما  این  سایتها  کدام هستند این سایت را یک  دقیقه اما با  دقت  نگاه کنید  فارسی هم داره و تا مدت زمان محدودی هم مجانی هست چگونه میتوان بازدیدکنندگان سایت را شمرد دقیق ابزار شمارنده وب راه و روشهی زیادی هست در اینترنت سایتهای زیادی هستند اما  بهترین این سایتها کدام هست؟  در اینترنت اگر یک سایت خوب پیدا کنمحتما اینجا می زارم ولی  معمولا  باید زبان انگلیسی حداقل تا 70% خوب باشه مدیران وب سایتها و افراد ماهر وب سایت خوب و فوق العاده رو خوب تشخیص می دهند. شاید به استفاده شما باشه به این سایت نگاهی بیندازید و همیشه کنجکاوی باعث پیشرفت میشه نه اینکه از کنار هر مطلب تازه ای  راحت بگذریم انهایی که زبان انگلیسیشان خوبه می توانند راحت ترجمه کنند امیدوارم مفید واقع بشه هر روز  اینجا یک سایت جدید معرفی میشه اینبار نوبت این سایت هست     hitsteps.com       و   سایت  pingmeter.com   و این سایت      reactflow.com  .. ادرس سایت هست   ip.city    .... 

همین الان دیدم در بلاگ اسکای معرفیش میکنم امارگیر سایت

وبلاگ امارگیر سایت  اخبار و خبرهای خوبی در باره  سایتهای شمارشگر و بازدید کننده ها نوشت دیدم عالیه  پسندیدم این وبلاگ اینطور نوشت :  free visitor free visitor real time  انالیز سلام گوگلی مگولی اگر من نیام توی گوگل  سرچ نکنم گوگل تو هم بدون بازدید کننده میشی اما حالا که بزرگ شدی و تو دلبرو شدی حتی  یاهو رو هم به زور تحویل میگیری  ام اس ان و اسک و فایرفکس و خیلی از بروسرهای  ریز و درشت که  زیر دست و بال تو بزرگ شدن  جون گرفتن باز هم به انها  بها  بده  گوش کن خوشگل من   مشکل من برای من  این وبلاگ بازدید کننده بفرست نه یکی  نه 10 تا بع تعداد  نفسهات برای دیدن تو نه یک دل نه 100 دل همه  دلها  رو میخوام گوگل بگو تو  قربون تو من هم مثل همه دوست دارم بزرگ بشم کافیه پستها و مطالب منو بیاری  صفحه اول یه بار  لج  نکنی وبلاگم رو ببری ته  جدول بیار بالا  اول  مثل  بایرن مونیخ  مثل  چلسی مثل  پرسپولیس و استقلال مثل الویس پریسلی مثل برایان ادامس مثل 007 خوب اخبار امروز در باره شمارشگر وب و سایتهای  پیشرفته و فوق مدرن و اخر  برنامه نویسی هست که  بازار رو از این رو به اون رو میکنه  فرض کن شما تولید کنندههستی اما  هر کاری میکنی فروش به اندازه  سرمایه ای که گذاشتی نمی کنی بخوان از همینجا بخوان  وقت نداری بخونی خوب این سایت فکر همه جاشو کرده اخه  جلوتر از زمان هست  ضبط کن  بعدش  سر فرصت بخوان: اخبار در باره امارگیر بازدیدکنندگان سایتهای اینترنتی تولیدکنندگان فروشندگان هر مدیری که یک سایت اینترنتی داره به ابزاری  نیاز داره تا درامد خودش را بالا  ببره  نگهداری وب سایت مخارج  داره و هزینه  انها باید در بیاد نیاز  روز افزون اینروزها  و خرید اینترنتی  انلاین رقابتها را فشرده کرده معرفی بهترین سایتهای اینترنتی که  میزان فروش  شما تولیدکنندگان محترم را بالا می برد فروشگاههای  بزرگ  و  حتی کوچک  دارند میبینند  میزان  فروش انها  پایین اومده و کالاهها به فروش نمی ره  به  فکر این می افتند  چی راههایی هست که  زیاد بفروشند و فرصت  سر  خوارندن هم نداشته باشند  به  جای  اینکه یک گوشه  بشینند و مگس  بپرانند  به  فکر  فروش و روشهای  نوین و جدید  برای  فروش  هستند تا  سود  سرشاری  به جیب خود بریزند بهترین سایتهای  دنیا  در این لحظه  با  کمک فن اوری  اینترنتی فروش  را  تا  چندین برابر بیشتر میکنند  اما  این  سایتها  کدام هستند این سایت را یک  دقیقه اما با  دقت  نگاه کنید  فارسی هم داره و تا مدت زمان محدودی هم مجانی هست چگونه میتوان بازدیدکنندگان سایت را شمرد دقیق ابزار شمارنده وب راه و روشهی زیادی هست در اینترنت سایتهای زیادی هستند اما  بهترین این سایتها کدام هست؟  در اینترنت اگر یک سایت خوب پیدا کنمحتما اینجا می زارم ولی  معمولا  باید زبان انگلیسی حداقل تا 70% خوب باشه مدیران وب سایتها و افراد ماهر وب سایت خوب و فوق العاده رو خوب تشخیص می دهند. شاید به استفاده شما باشه به این سایت نگاهی بیندازید و همیشه کنجکاوی باعث پیشرفت میشه نه اینکه از کنار هر مطلب تازه ای  راحت بگذریم انهایی که زبان انگلیسیشان خوبه می توانند راحت ترجمه کنند امیدوارم مفید واقع بشه هر روز  اینجا یک سایت جدید معرفی میشه اینبار نوبت این سایت هست     hitsteps.com       و   سایت  pingmeter.com   و این سایت      reactflow.com  .. ادرس سایت هست   ip.city    ....