این سایت به معرفی بهترین سایت های جهان می پردازد

گزینه ای از بهترین سایتها و وبلاگها اسم سایتت رو بگو اینجا بنویسم

این سایت به معرفی بهترین سایت های جهان می پردازد

گزینه ای از بهترین سایتها و وبلاگها اسم سایتت رو بگو اینجا بنویسم

چگونه املت المانی درست کنیم بعدش بخوریم؟

املت خوشمزه هست اما ملت  المانی  یه  چیز دیگه  هست  املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

داخل یک ماهیتابه داغ شده دو سوم کره را ذوب کنید و به آن قارچ ها و گوجه فرنگی های خردشده را اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه هم بزنید تا بپزند.

تخم مرغ ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب داخل یک ظرف مناسب بریزید و به آرامی هم بزنید.


بعد به تخم مرغ ها مقداری نمک ، فلفل ، پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.


کره باقی مانده ی را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید و بعد ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و کمی هم بزنید.


بعد بگذارید به مدت 5 تا 6 دقیقه روی حرارت بپزند و سطح زیرین آنها طلایی رنگ شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیزحرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید.


املت قارچ

املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی


نکات تکمیلی در مورد املت قارچ

املت قارچ جزو غذای ملل - آلمانی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .

املت قارچ را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد